Stichting Eerstelijnszorg Leusden (SEL)

In Leusden werken de eerstelijns zorgprofessionals nauw samen binnen de Stichting Eerstelijnszorg Leusden. Door samen te werken stellen we mensen in Leusden in staat om gezond te blijven en, in het geval van gezondheidsklachten, snel te reageren.

Patiënten vragen een optimale klik tussen de zorgvraag en het zorgaanbod. Zorg is in dit verband breed: fysiek, psychisch en sociaal.

De zorg kan gaan van begeleiden van zwangerschap en bevalling tot aan vraagstukken over het einde van het leven. Verder kan de eerstelijnszorg mensen met een chronische ziekte of beperking helpen goed te laten functioneren.

Professionals in Leusden en Achterveld leven mee, luisteren goed en nemen de tijd voor de behandeling. Zorgverlener en patiënt moeten als dat kan samen beslissen wat er gebeurt. De patiënt die dat wil moet als het kan zelf de regie kunnen voeren over zijn gezondheid.

Zo draagt de zorg dichtbij mensen haar steentje bij aan de gezondheid en de kwaliteit van leven van de inwoners in Leusden en Achterveld.

Meer informatie hierover kunt u vinden op https://eerstelijnszorgleusden.nl


05-07-2018